Hondrostrong ízületi fájdalamak, artritis és artrosis elleni krém
23800Ft
11900Ft
* Csomagok mennyisége kedvezménnyel - 7
Продукт
Készült
egyedi
zöld kagylóból
Gyártás
mindössze 1500
csomag évente
Megszabadít a
fájdalomtól és ödémától
az ízületekben
Visszaállítja
az ízületeket
és szöveteket

Hatékonyan helyreállítja a sérült porcszövetet

Ritka krém zöld kagylóval az ízületek helyreállítására

Azok az emberek, akik hosszan tartó ízületi stressztől szenvednek

Mi a zöld kagyló?

Zöld kagyló - ezek a kagylók az Új Zéland partjain él. Kagyló maori lakosok hagyományos étele. Maori lakosságánál gyakorlatilag nem találhatóak az ízületi megbetegedések és gerinc problémák még az idős korban sem. Lefolytatott kutatások kimutatták, hogy ez a tény kagylókhoz kapcsolható, melyekből a bennszülöttek elég sokat fogyasztanak.

Kagylók tartalmazzák nagy mennyiségű mukopolisacharidből, mely az emberi szervezetben kötőszövet sejtek között lévő anyagjának összetevőjeként szerepel (ide értve a porcszövetet is), ennek köszönhetően jótékony hatással bírnak az ízületekre. Kivonat kinyerésének a folyamata – elég sok munkát igénylő folyamat, mivel az elkészítésénél nem használható a hőmérséklet növelése és a kémiai összetevők.

Hamar ki lett fejlesztve gyártási technológia a kagylók kivonatának elkészítésére, mely megtartja a kagylók gyógyhatását. Kivonat kinyerési folyamata – meglehetősen munkaigényes folyamat és nem kevés időt vesz igénybe, mivel elkészítésénél nem lehet alkalmazni a hőmérséklet növelését és a kémiai összetevőket.

Hondrostrong krém formulája el van látva erőteljes összetevőkkel:

Apitoxin (méh méreg) - Rendelkezik erős fájdalomcsillapító hatással, visszaállítja roncsolt porc szövetet az ízületekben, beindítja a szövetek regenerálódását.

Magyal levél leve - Rendelkezik gyulladás elleni és antibakteriális hatással a Stropecus baktériumok ellen, melyek rendszerint felelősek a reuma kialakulásáért.

Hatékonyan visszaállítja roncsolt porc szövetet

Megszünteti az ízületi fájdalmakat, ödémát és ízület zsibbadását

Visszanyeri a végtagok rugalmasságát

Mivel jobb a Hondrostrong krém más ízületi gyógykészítményektől ?

Jelenleg a porc szövet megbetegedések, olyanok, mint: artritis, artrosis, poliartritis, kosartrosis, osteochondrosis, vezető helyen állnak világszerte a lakosság megbetegedései között. Sajnálatos módon, nem rég a kór adatai átléptek a korhatárt.

Magyarországon a helyzet katasztrofális, alakosság 50% rendelkezik valamilyen ízületi problémákkal. De a legfélelmetesebb az, hogy az emberek előnybe részesítik “nem hagyományos” gyógykezelési módszereket, ami gyakran az állapot súlyosbodásához vezet. Ezért ahhoz, hogy elkerüljük a helyzet romlását, javasoljuk jelenleg legújabb és a leghatékonyabb készítményt “Hondrostrong”, mely ki lett fejlesztve a porc szövetek visszaállítására.

Продукт
A készítmény bevezetéséhez a lakosság ÖSSZES csoportjai közé - "Hondrostrong" kapható az interneten csak a hivatalos weboldalon. Ilyen módon meg lehet takarítani az ár 70%-át a TV reklámokon és 300-400%-át gyógyszertári feláron, ezért a “Hondrostrong” megengedheti magának abszolút MINDENKI, akinek szüksége van rá.

Hondrostrong - krém a ritka zöld kagylók kivonata alapján készült az ízületek visszaállításához

Hondrostrong készül maori nép csoport, Új Zéland őslakosok, ősi receptjei alapján. A receptet generációról generációra továbbítják és a legnagyobb titokban tartják. Polinéziai nép csoport a cégünkre bízta ezt a receptet egy feltétellel – a krém gyártása nem lépheti túl 1500 darab üveggel évente.

A krém összetétele értékes zöld kagylók kivonatát tartalmaz, mely gazdag az apitoxin tartalommal, kardamom kivonattal, amaránt olajjal és magyal fa levelek levével.

Az injekciókkal ellentétben a készítmény alkalmazásánál nem roncsolja a puha szöveteket és ízületi szerkezetet, ellenkezőleg, bekerül az ízületi üregbe ozmózis által , ugyanakkor táplálja és visszaállítja ízületi szerkezetet. Ilyen hatás érhető el a "Hondrostrong" titkos formulájának köszönhetően.

Hondrostrong krém ízületi fájdalmak ellen, artrisis és artrosis ellen.
23800Ft
11900Ft
* Csomagog mennyisége kedvezménnyel - 7
Продукт

Hondrostrong hatékonysága páciensek által alá van támasztva

Csak javasolni tudom a pácienseimnek, akik küzdenek az ízületi megbetegedésekkel különböző okokból és a betegség különböző stádiumánál a “Hondrostrong” krémet. Természetesen nem mindenki meg tudja szerezni, mivel korlátozott a gyártási száma. Krém helyileg hat, bekerül közvetlenül ízületi üregbe és célzattan hat a betegség megszüntetésére. A "Hondrostrong" készítmény egyedi összetétele regenerálja roncsolt porc szövetet, megszünteti az ízületi fájdalmakat és gyulladást, visszaállítja az ízületek normál működésbe. Kiválóan megfelel az osteochondrosis , artritis, artrosis kezelésére, mozgásszervi rendellenességek kezelésére.

Nagy István
Felső kategóriás sebész
Доктор

Ki az, aki veszélyeztetett lehet az ízületi megbetegedések által?

Már rendelkeznek ilyen vagy egyéb ízületi megbetegedésekkel

Idősebb korúak, ízületek rugalmasságának elvesztése idősebb kor változásainál.

Aki rendelkezik valamilyen ízületi vagy gerinc traumával

Aki mozgásszegény életvételt folytat (sokáig ülnek a számítógép előtt)

Hosszú időn keresztül ki voltak téve az ízületi megterheléseknek (ide értve a súlyfelesleg is)

Sportolók

Az ízületi megbetegedések előzéséhez javasolt mindenkinek alkalmaznia krémet (mivel idősebb kor eljövetelével az ízületek roncsolódnak mindenkinél)

Vásárlók visszajelzései a "Hondrostrong" krémről

Attila, 45 éves

Úgy 3 évvel ezelőtt februárban megfájdult a térdem. Először leröntgeneztek és azt mondták, hogy artritisem van. Alig tudtam járni. Mint egy mozgássérült. Orvosok térd műtétet javasolták. Én nem akartam műtő asztalra feküdni. Elkezdtem önállóan tanulmányozni a problémát. Még jó, hogy nem hallgattam az orvosokra. Megtudtam az új krémről “Hondrostrong”, megrendeltem a hivatalos weboldalról. Olyan 7 nap múlva meg is kaptam, kenegettem úgy, ahogy a használati útmutatóban le van írva. 11-ik napra elmentem városi maratonra készülni. Térdem többé nem fáj!!

Anna, 30 éves

Kórházba kerültem chondrosisszal és váll ízületi fájdalommal (feldagadt). Sok kezelésen átmentem, infúzióval, vitaminokkal, mágnes kezelés, matrac kezelés (gerinc nyújtás), tő és masszázs kezelésen. Végül is kiírták dolgozni,de a kezem továbbra is fájt. Rendelésnél neurológus javasolt, ahogy ő fogalmazott utolsót, amit még ki lehet próbálni, új fejlesztést. Krém “Hondrostrong”, 3 szor naponta bekentem. Nekem segített, most már nyugodtan tudok dolgozni és tánccal foglalkozni.

Viktor, 62 éves

Most már látom, hogy nem csak nekem egyedül segített krém “Hondrostrong”! Ennek örülök. Azt hittem már, hogy műtétre kell mennem, de egy értelmes orvoshoz kerültem, aki felírt nekem ezt a készítményt.3 kezelési kurzus alatt az ízületekben minden visszaállt, nincs többé fájdalom, sem ödéma. Kiváló krém, nincs is mit mondani.

Alkalmazási javaslat

Nyomja ki a krémből a tenyerére kis mennyiségben

Vegye fel masszírozva a problémás területre

Használja 3 szer naponta

Figyelem! Óvakodjon a hamisítványoktól!

Zöld kagylók híresek a gyógyhatásukról. A “Hondrostrong” krémet készítik polinéziai nép ősi receptje alapján. Zöld kagylók csak az Új Zéland partjainál tartózkodik.

Óvakodjon a hamisítványoktól! Ha látta valahol egy krémet a zöld kagylók kivonatából alacsony áron, valószínűleg ez hamisítvány. A legjobb esetben lesz valamilyen hatása, a legrosszabb esetben – a betegség tovább fejlődik. Eredeti készítményt csak a mi webáruházunkból lehet vásárolni. Mi hivatalos forgalmazók vagyunk és garanciát biztosítunk a termék minőségét illetően.

Szállítás és fizetés:

Hagyja a rendelését az oldalon
15 percen belül Önnel kapcsolatba lép az ügyfél kapcsolattartó a rendelésének megerősítése miatt
Mi csomagoljuk és elküldjük a rendelését
7-14 nap elteltével megérkezik a postán
Megkapja és kifizeti a terméket a postán

A társaságunk szakértői

Molnár Lajos

Minőségi igazgató

felügyeli, hogy a rendelése eredeti legyen és megfelelően legyen becsomagolva

Kiss Henrietta

Call center igazgatója

kapcsolattartásért felelős az Ön által megjelölt telefonszámon

Hetényi Péter

Logisztikai igazgató

felel a szállításért, hogy a termék helyes címre és időben legyen elküldve

Hondrostrong krém az ízületi fájdalmak ellen, artritis és artrosis ellen
23800Ft
11900Ft
* Csomagok mennyiségeо kedvezménnyel - 7
Продукт
** Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék nem gyógyszer, és nem helyettesíti a gyógyszer hatásait. Az eredmények személyenként változhatnak, és több tényezőtől is függhetnek, például a felhasználó életkorától, aktuális egészségi állapotától és életmódjától.
* ”Rendelés” gombra kattintva jóváhagyja, hogy elolvasta a Adatvédelmi irányelvünket és hozzájárulását adja személyes adatainak feldolgozásához. [X]
X
Tisztelt Ügyfelünk!

Hamis weboldalakat észleltünk az interneten. A hamisított termékek vásárlásának elkerülése érdekében kérjük, vásároljon a hivatalos oldalunkon:

www.hondrostrong.org

Köszönjük a támogatást!
© HONDROSTRONG MAGYARORSZÁG